“Her indsættes smukke ord udtalt eller sendt til mig fra kolleger, klienter og venner.
Har du selv lyst til at sende et par ord til mig, kan du finde min mailadresse på kontaktsiden.”


“Jeg finder din meget personlige udgave af Svantes lykkelige dag overordentlig indtagende, og samtidig professionelt udført (også af guitaristen!)”

Fra Benny Andersen, komponist og tekstforfatter


“Ekstrem lækker lyd, fremragende arrangementer, men først og fremmest en forrygende stemme på internationalt topniveau på en dansksproget CD. Fraseringer der giver kuldegysninger af fryd.Den danske fortolkning af den gamle enkelske sang ”Gentle Annie” – her med den kendte tekst af Drachmann – ”Se det summer af sol over engen” – fås simpelthen efter min mening ikke bedre på dansk.
Når dertil lægges en række vidunderlige nyfortolkninger af kendte danske sange og viser som f.eks. ”Barndommens Land”, bør denne CD simpelthen være et must i enhver musiksamling i Danmark. Dansk musikkultur og formidling når den er allerbedst – ægte, nærværende, simpelthen smuk.
Denne stemme har potentiale og vellyd der rækker langt ud over de danske grænser.”

Fra Tonny Borup Mortensen , Miolto Arts & Music ApS


“Pia synger så hårene rejser sig og følelserne flyder frit :)”

Mads Arndtzen, billedkunstner og ven


“Pia er en fantastisk sangerinde med en flot, klar og ren vokal. Pia er meget dygtig som forsanger. Hun har altid en 2. eller 3. stemme i baghånden, hvis det ikke lige er hende, der synger lead. Kan have tendenser til perfektionisme ?- sikke en stemme.”

Troels Kofoed


“It is rare one finds in an open forum that is principally non-professional, an unique performer with that instant recognisability. A voice, a musicianship, a charm and personality that complements those sets of values and talent. For those of you that do not know her I give you Pia Anette Jachobsen. In my book a star that never flickers but shines bright endlessly.”

Sam C, songwriter on the ep “Question of Time”


“Jeg har lært Pia at kende som en meget seriøs og dygtig sanger som det altid er en stor fornøjelse at arbejde med. I vores band med mange forskelligartede numre viser Pia sin sande styrke, både som førstestemme og som korstemme. Jeg synes det er tydeligt at Pia tager numrene til sig på den gode måde og giver dem med den helt rigtige indlevelse og overbevisning hver gang. Pia´s fornemmelse for blues og jazz er samtidig i en super klasse for sig. Der er ikke mange af hendes kaliber herhjemme.”

Fra Gunner Westhausen, sanger og guitarist i Rock Patrol


“Er så glad!
Nyder din cd “Nøgen” hverdag ?
Første gang jeg hørte den, sad jeg med tårer og kuldegys. Den er super fantastisk. Helt nu helt op hvor er du god! Lav du nogle flere. Jeg vil gerne have mere af den slags musik.”

Fra Anny Pedersen, Vejle